Google Első Hely

Első helyen az organikus Google-találatok közt. Első oldalra, első helyre kerülés honlaptartalom optimalizálás és linkprofil építés segítségével

Google kereső marketing tippek

Keresőmarketing tippek – helyezésjavítás, forgalomnövelés

Tanácsadás a SEO-szakértőtől honlap Google előresoroláshoz

google kereső marketing

A Google-keresések háza táján mit mond a honlap SEO szakértő?

A szakmai témát körbejárva a H1 cím szavaival akár el is játszhatnánk: benne foglaltatik a Google kereső mint univerzális és intelligens webtartalom-kereső és rangsoroló szoftver, amely program top helyezéseinek megszerzéséhez ad tippeket a SEM-szakértő, hogy végezve a weboldal optimalizálást legyenek érvényes szempontjaink, és segíthesse tanácsadást specialistaként a laikusok munkáját, de benne van kulcsszóként a Google keresőmarketing is, mint annak a speciális szakmai ágazatnak a neve, amely a keresőtalálati pozíciók kihasználásával szerez piaci előnyt az online kereskedelemben és szolgáltatói szférában saját webegységeikkel részt vevők számára; pontosabban azok számára, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást és ingyenes SEO-tippek megszerzéséért feliratkoznak az írásos honlap elemzés kézhez kapására várók listájára. A dokumentum a vizsgálat eredményein túl a teendőket is felsorolja.

A keresőmarketing tehát a Google-keresőben elérhető top megjelenésre alapoz és számos eljárást ismer a rangsorvezető helyezések megszerzésére. Ezek közt az első a klasszikus keresőoptimalizálás – a SEO -, amely az organikus (nem fizetett) keresőtalálati pozíciók megszerzésére irányul, az ide nem tartozó tevékenységekben a forgalmat biztosító (első oldali) besorolás pénzfizetéssel történik (pl. a találati oldal tetején és alján, egy időben zöld színnel külön is kiemelt hirdetési linkek).

keresőmarketing szakértő

Az eredeti tartalom kulcsfontosságú, jó, ha szakember írja

Az eredeti tartalom értéke

A Google alapú keresési marketing folyamatában és a SEO területén is az utóbbi időben az eredeti tartalom játssza a  legfontosabb szerepet. Szakértői vélemény szerint terméket forgalmazni, szolgáltatást értékesíteni, megrendeléseket begyűjteni csak olyan weblapok közvetítésével lehet, amelyek a kulcsszavas találati rangsor élére kerültek, ezt elérni viszont csak releváns tartalom közreadásával lehetséges. A Google ezzel voltaképp rákényszerítette a honlapok tulajdonosait, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információt, leírást, adatot, képet, grafikont, táblázatot, hivatkozást, tájékozódási szempontot – azaz tartalmat – helyezzenek el oldalukon. Mindenki jól jár: az igényesen elkészített website a topra kerül a rangsorban és üzleti forgalma megnő, a portékát neten kereső vásárló megfelelő infókhoz jut a termékről – a Google hitelessége pedig növekszik, mert mindig a legjobb helyre vezeti a böngészőket. Mindkét terület (SEO és Gugli) szakemberei tisztában vannak ezzel a kölcsönös egymásra utaltsággal, még ha olykor túl is akarnak járni egymás eszén.

Az optimalizációs témát illetően kikértük egy SEO-szakértő véleményét, megkérdeztük Dr. Kállay O. Bélát, aki az internetes keresési preferenciák kutatásával foglalkozik, hogy tudná jellemezni a keresőmarketing folyamatát. A következőket mondotta:

Keresni jó. Találni jobb. De sokat keresni a legjobb – és ezt tudja minden marketinges szakember!

Ehhez tartsuk hát magunkat!

A honlap-SEO-szakértő szerint a keresőalgoritmusok

folyamatos frissítéseivel a Nagy Nyomkereső mérnökei fokozatosan rákényszerítettékk a hontulajdonosokat és a keresőoptimalizálással foglalkozó webmestereket, hogy munkájuk nyomán megfelelő mennyiségű és minőségű eredeti, egyedi fogalmazású releváns tartalom kerüljön weboldalukra, mert csak ezáltal válik reálissá a Google első helyre kerülés. A szakmányban készülő PR-cikkek nem mindig felelnek meg ennek a kívánalomnak.

Long tail keywords content: Releváns tartalom, Google előresorolás, eredeti webtartalom, seo marketing, internetes szolgáltatás, linképítő szakember, weboldal optimalizáló szakértő, honlap keresőoptimalizálás a jobb pozíciókért.

A szakértői keresőmarketing projektek és témáik kulcsszavai korábban: ivóvíz fertőtlenítés; mobilmarketing;  kültéri teraszbeépítés és infrapanel-fűtés, télikert építés és műanyag gyártás, pergola, addiktológiai konzultáns Budapest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Google Első Hely © 2016-2021 Frontier Theme